Gevelbekleding en houten terrassen

Algemene Timmerwerken Demsey is een schrijnwerker waar u op kunt rekenen voor het plaatsen van verschillende soorten gevelbekleding in Poperinge en omstreken. Zaakvoerder Demsey gaat steeds aan de slag met duurzame houtsoorten die ook heel wat esthetische kwaliteiten hebben. Ook voor het plaatsen van houten terrassen bent u bij deze timmerman aan het goede adres.

Gevelbekleding met isolatie

Gevelbekleding telt als een van de beste oplossingen om uw gevel adequaat te beschermen tegen de regen, wind en zon. Algemene Timmerwerken Demsey is gespecialiseerd in het bekleden van gevels in veel verschillende materialen en zorgt ook nog eens voor een uitstekende isolatie. Dankzij de verschillende soorten mogelijkheden in houtsoorten bent u verzekerd van een esthetisch prachtig resultaat. Afwerken doet deze schrijnwerker in een kleur naar keuze.

Houten terrassen uit tropisch hardhout of thermowood

Als u voor een houten terras kiest, dan kiest u voor een stijlvolle en warme oplossing. Algemene Timmerwerken Demsey biedt houten terrassen aan in tropisch hardhout en thermowood. In alle weersomstandigheden blijven deze houtsoorten hun kwalitatieve uitstraling behouden. Meer zelfs, na verloop van tijd krijgen ze een mooie oxidatielaag die enkel maar bijdraagt aan hun klasse.

Maak een afspraak

Algemene Timmerwerken Demsey komt graag eens langs om de beste oplossing voor uw gevel of terras te bespreken. Maak dus snel een afspraak met deze timmerman voor uw gevelbekleding in Poperinge of omgeving. De opmeting en offerte zijn vrijblijvend en gratis, dus twijfel niet om contact op te nemen.